Referensprojekt

SÖDRA CELL

MÖNSTERÅS

STYR OCH REGLER

Södra Cell i Mönsterås är ett av världens mest teknologiska och moderna massabruk som både skapar pappersmassa men producerar också grön el. Södra Cells miljlötänk kan ses i prioriteringen av Styr och Regler som Keyvent Öst levererar för att öka optimeringen av anläggningen.

OKG

OSKARSHAMN

MEK/SVETS UNDERHÅLL

Kärnkraftverket OKG utanför Oskarshamn är en mycket avancerad anläggning med en självklart hög säkerhetsgrad och högteknologisk utrustning. Tack vare vår kompetenta Mek/Svets Underhåll avdelning är Keyvent Öst kontinuerliga leverantörer utav Mek/Svets Underhåll i kärnkraftverkets lokaler.

STORKEN

KALMAR

VENTILATION

Kvarteret Storken i Kalmar är ett exempel som visar på vår långa erfarenhet och expertis inom ventilation. Gymnasieskolan behövde utöka sina lokaler och vi installerade nya ventilationssystem för att öka produktiviteten i lärarnas kontor såväl som i elevernas salar och korridorer. En god ventilation är nödvändig för ett gott arbete!

MEKKA

STOCKHOLM

KARLSKRONA

SERVICE

Mekka Traffic är ett exempel på vår servicetjänst. Bergkvarabuss, Scandorama och Traveller Buss ingår i Mekka Trafffic Group och Keyvent Öst renoverade busslokaler åt Mekka sommaren 2020 samt var med under konstruktionen av en ny reparationsanläggning utanför Stockholm. Utöver detta erbjuder Keyvent Öst service vid dessa anläggningar för att öka livslängden.

ARLA

KALMAR

KYLA

Arlas mejeri i Kalmar krävde unika kyllösningar för att hålla den optimala temperaturen som krävs för att ysta ostar. Keyvent Öst såg också till att tänka på miljön under installation och design av kylsystemen då Arla är kända för att stödja hållbara lösningar och lokalproducerade mejerivaror.

På vårt instagramkonto lägger vi upp fler projekt vi arbetar med och uppdaterar våra följare om vad som händer i företaget.

@Keyventost

Kontakta Oss idag och ställ frågor kring hur vi kan hjälpa er uppnå det Ultimata Inomhusklimatet.